BLOG

Declaración de apoyo a Jaime Palomera, Alpha Mikeliunas y Fran Ortega

Escribimos como antropólogas y antropólogos, tanto del Estado Español como de otros países europeos y americanos, indignados ante de la injusta acusación y enjuiciamiento de nuestro compañero Jaime Palomera por su actividad en defensa del derecho a la vivienda, así como de Alpha Mikeliunas y Fran Ortega, inquilinos afiliados al Sindicat de Llogaters de Barcelona,Sigue leyendo “Declaración de apoyo a Jaime Palomera, Alpha Mikeliunas y Fran Ortega”

L’OACU dona suport a l’Ateneu la Flor de Maig

Des de l’OACU volem donar suport a l’Ateneu la Flor de Maig compartint aquesta declaració. Els col·letius, entitats i persones que conformen l’Ateneu Popular la Flor de Maig, davant la provocadora roda de premsa portada a terme pel partit d’ultradreta VOX avui al matí a les portes del nostre edifici, declarem: Que interpretem aquest tipusSigue leyendo “L’OACU dona suport a l’Ateneu la Flor de Maig”

Declaració de l’OACU: Repressió a Colòmbia

[Català] A l’atenció del President de la República de Colòmbia, Excm. Sr. Iván Duque: Des de l’Observatori d’Antropologia del Conflicte Urbà (OACU) volem rebutjar les mesures repressives del Govern de la República de Colòmbia que s’estan produint en aquests dies. Des del passat 28 d’abril, milers de ciutadans i ciutadanes colombians s’han manifestat en diferents regions de país, tant en àreesSigue leyendo “Declaració de l’OACU: Repressió a Colòmbia”

Vols rebre les entrades del blog al teu correu?